Letölthető dokumentumok

Általános Szerződési Feltételek
Változások a 2021. augusztus 27-től érvénybe lépő ÁSZF-ben az előző, 2020. 09.-ben életbe lépett ÁSZF-hez képest 

2021. augusztus 27-től érvénybe lépő ÁSZF-ben az előző, 2020. 09.-ben életbe lépett ÁSZF-hez képest a vastagon szedett változásokat léptetjük életbe:

I.

3. A szerződés közvetett tárgya

3.3. A termékek anyaga beton, annak megjelenése a beton anyagszerű sajátossága miatt (színe, felületi struktúrája, foltossága) az időjárási hatások következtében kismértékben változhat. Az egyedi, manufakturális gyártás sajátosságai miatt az egyes termékek között szín- és felületi eltérés előfordulhat, a betonfelületen színeltérések, foltosság és légpórusok jelenhetnek meg. A fa természetes anyag. Megjelenése, színe, struktúrája az időjárási hatások következtében változik. A fa felületeken alkalmazott felületvédelem (lazúr) megjelenése, fedőképessége időjárási hatások következtében csökken. Az ismertetett jellegzetességek nem tekinthetők minőségi hibának, nem eredményeznek hibás teljesítést, ahogyan külső harmadik személyek magatartására visszavezethető rongálásból fakadó károsodások sem, figyelemmel arra a tényre, hogy a termékek közterületen kerülnek elhelyezésre.

II.

3.4. Az Eladó első osztályú minőségben állítja elő a termékeket a szakmai szokások szerint, azonban a termékek műalkotás jellege miatt azok tanúsítvánnyal, minősítéssel nem rendelkeznek. A termékek, mint ingó dolgok nem tartoznak a 181/2003 (XI.5.) rendelet hatálya alá. A Szerződés a Felek személyére tekintettel nem minősül fogyasztói szerződésnek, így az a 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet hatálya alá nem tartozik.

Közzétéve:

2021. augusztus 12.