Skip to main content

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az alábbiakban a VPI KFT Általános Szerződési Feltételeinek dátum szerinti verzióit és az ÁSZF változásait publikáljuk.

2022.05.12.:

A VPI Kft. a korábban hatályos ÁSZF-et hatályon kívül helyezi és 2022. május 12. napjával egy új egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-et fogad el, amely ÁSZF a vpi.hu weboldalon megtekinthető.

A fenti dátumon hatályos ÁSZF és mellékletei:

2021.10.25.:

A VPI Kft. a korábban hatályos ÁSZF-et hatályon kívül helyezi és 2021. október 25. napjával egy egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-et fogad el, amely ÁSZF a vpi.hu weboldalon megtekinthető.

A fenti dátumon hatályos ÁSZF és mellékletei:


2021.08.27.:

A fenti dátumon hatályos ÁSZF:

A VPI Kft. az ÁSZF 3. pontjában az alábbiakat módosította:

I.

3. A szerződés közvetett tárgya

3.3. A termékek anyaga beton, annak megjelenése a beton anyagszerű sajátossága miatt (színe, felületi struktúrája, foltossága) az időjárási hatások következtében kismértékben változhat. Az egyedi, manufakturális gyártás sajátosságai miatt az egyes termékek között szín- és felületi eltérés előfordulhat, a betonfelületen színeltérések, foltosság és légpórusok jelenhetnek meg. A fa természetes anyag. Megjelenése, színe, struktúrája az időjárási hatások következtében változik. A fa felületeken alkalmazott felületvédelem (lazúr) megjelenése, fedőképessége időjárási hatások következtében csökken. Az ismertetett jellegzetességek nem tekinthetők minőségi hibának, nem eredményeznek hibás teljesítést, ahogyan külső harmadik személyek magatartására visszavezethető rongálásból fakadó károsodások sem, figyelemmel arra a tényre, hogy a termékek közterületen kerülnek elhelyezésre.

II.

3.4. Az Eladó első osztályú minőségben állítja elő a termékeket a szakmai szokások szerint, azonban a termékek műalkotás jellege miatt azok tanúsítvánnyal, minősítéssel nem rendelkeznek. A termékek, mint ingó dolgok nem tartoznak a 181/2003 (XI.5.) rendelet hatálya alá. A Szerződés a Felek személyére tekintettel nem minősül fogyasztói szerződésnek, így az a 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet hatálya alá nem tartozik.


2021.09.01.:

A fenti dátumon hatályos ÁSZF: